Over 'Lastige mensen en hoe met ze om te gaan'

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!
13 feb
Herk-de-Stad - Markthallen

'Lastige mensen en hoe met ze om te gaan'

door Erik Burke, acteur en woordkunstenaar

maandag 13 februari 2023 van 14:00 uur tot 16:30 uur

Lastige Mensen ... en hoe ze te overleven! Het is geen kolder en geen voordracht maar wel een prikkelpresentatie. Infotainment van de bovenste plank want op heel eigen manier stelt Erik Burke enkele notoire lastigaards voor. Personages uit theater of media die we helaas ook in het dagelijkse leven tegen 't lijf kunnen lopen. Bazige bullebakken, negatieve neuroten en pretentieuze paljassen...

Eric Burke

Hoe kan je met glans kwetsend gedrag overleven in opvallend onverdraagzame tijden? Je komt het echt te weten in een unieke presentatie, die gelukkig niet over u gaat!


Erik Burke studeerde af als laureaat Toneelspeelkunst, met grote onderscheiding, aan de Studio Herman Teirlinck. Tot zijn bekendste tv- werk behoort onder andere de rol van agent Geert in "Wittekerke" of de kale openbare aanklager in "Deman". Hij speelde ook in de eerste bioscoopfilm van de Franse succesauteur Eric Emmanuel Schmidt "Odette Toulemonde". Bijzonder trots is hij op zijn eigen (vaak literaire) projecten, zoals "VertederDingen", "Prioritijd" en “Blij Vers". Er zitten veel woorden in zijn hoofd, want momenteel toert hij ook met een aangrijpende monoloog over Wereldoorlog I : "Soldaat Peaceful". Bij jongeren werd Erik Burke een vertrouwd gezicht, als de gevaarlijke Ko in de succesvolle Ketnet-reeks "Galaxy Park” en recent “GameKeepers”. Erik Burke is naast zijn carrière als acteur ook docent, ondermeer aan de Academie voor muziek en woordkunst Deurne.

Prijzen

De Markthallen Herk-de-StadOrganisatie : De Markthallen en Academie OKRA-Davidsfonds Herk-de-Stad

Toegang : leden Davidsfonds of OKRA  : €  6  / anderen : € 10
Koffie en versnapering inbegrepen

info: davidsfondsHDS@gmail.com

Labels: Mens & MaatschappijLiteratuurDiversiteitZingevingLezing1 sessieNederlands | basisgebruiker A1/A2RolstoeltoegankelijkActiviteitLokaalCultuureForum