Over "Artrose en Reuma"

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!
13 mrt
Herk-de-Stad - Markthallen

"Artrose en Reuma"

We krijgen een heldere kijk in de binnenkant van ons lichaam.

maandag 13 maart 2023 van 14:00 uur tot 16:30 uur

Laura Vanhoof behaalde in 2016 haar master geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. In het Maastricht Universitair Centrum werd zij  vervolgens opgeleid in de specialisatie reumatologie en vanaf begin 2023 is ze erkend als reumatoloog. Intussen is ze aan de slag in de ReumaClinic te Genk samen met een leuk en vooruitstrevend team van zeven reumatologen die ondersteund worden door reumaverpleegkundigen en medical management assistants.

Laura

De ReumaClinic beschikt ook over een eigen radiologische eenheid, botdichtheidsmeter, echografie en elektromyografie.
Een boeiend vooruitzicht dus voor deze jonge, kersverse reumatologe !
Graag spreekt zij met ons over de betekenis en de oorzaak van artrose oftewel slijtagereuma, over hoe het onderscheid te maken met artritis oftewel ontstekingsreuma en ook zal ze ingaan op de behandelmogelijkheden.

Prijzen

Organisatie : De Markthallen en Academie OKRA-Davidsfonds Herk-de-Stad

Toegang : leden Davidsfonds of OKRA  : €  6  / anderen : € 10
Koffie en versnapering inbegrepen

Info: davidsfondshds@gmal.com

Labels: Mens & MaatschappijDiversiteitLezing1 sessieNederlands | basisgebruiker A1/A2BasiscursusRolstoeltoegankelijkActiviteiteForumGezondheidlezing