Greta Adriaens

Greta Adriaens

– in eeuwige herinnering

op 24 augustus 2023 om 16:12

Met een gevoel van verslagenheid en flink aangedaan kregen we halfweg de zomer ‘23 de mededeling dat Greta Adriaens, bestuurslid-communicatieverantwoordelijke van Davidsfonds Herk-de-Stad, overleden is

Halen, 23 januari 1951

+ Hasselt, 2 augustus 2023

Greta was ziek, dat wisten we. Maar dat het zo definitief was en zo snel zou gaan, was zeker niet het plan. Wilden we ook niet weten. We gingen ervan uit dat zij binnenkort weer fris en monter paraat zou staan. Mensen zoals Greta sterven immers niet. 

Het mysterie van het leven..., geen mens die er ooit aan uitkomt! 

We kennen Greta allemaal als een grote persoonlijkheid, een uitermate actieve vrouw die positief en gedreven in het leven stond. In Davidsfonds, net als in vele andere verenigingen, was zij jarenlang een drijvende kracht, met de nadruk op 'drijvend' en op 'kracht'. We zullen Greta missen, onmiddellijk en hard. 

Greta Adriaans

Het is een troost te weten

     dat je allerliefsten met jou

     mee verder zullen gaan

     en dat wij later

     bij het vallen van de nacht

     door jou worden opgewacht.

     [uit haar afscheidskaartje]

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit